Gæstesejlere

 

Til gæstesejlere

Ifølge statsadministrationen skal alle indendørs sportsfaciliteter lukkes. Det betyder at havnekontoret og badeafsnittet er lukket  indtil videre. Du er velkommen til frit at ligge i havnen uden afgift.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

DM i Marinae

Roskilde havn får sølvmedalje i DM i Marinaer

de5

NM Insight Analyse har foretaget en undersøgelse af dels hvad sejlere lægger vægt på når de kommer i havn dels hvilke havne sejlerne uofficielt bruger tid på at rose og beskrive. På den baggrund har de kåret de 3 bedst vurderede lystbådehavne i landet. De trækker også de delelementer fra undersøgelsen frem som er “vigtigst” for de mennesker der har taget sig tid til at deltage i undersøgelserne. Se undersøgelsen her.

RHS - Generalforsamling

Udsættelse af Roskilde Havneselskab's

Generalforsamling 2020

I forlængelse af statsadministrations seneste udmelding om begrænsning af forsamlinger, finder vi det nødvendigt, at udsætte den annoncerede generalforsamling den 18. marts. Der indkaldes til ny generalforsamling med 14 dages varsel.

Henstillingen til at institutioner med fritidsaktiviteter holdes lukket, gør at havnekontoret også vil være lukket i mere eller mindre grad fra i morgen og 14 dage frem.  Det er muligt at sende mails på og ringe til Sven Hvid på 29663234.

Indsejlingslys

Nye indsejlingslys i Roskilde Havn

lys2

lys1

Havnen har i samarbejde med Fjordudvalget valgt at nedlægge det røde ledelys, og erstatte det med indsejlingslys plaseret på molehovederne.

To grønne, et placeret på henholdsvis bro F og bro C.
Herudover to røde, et placeret på Museumshavnen og et på broen ved Sagafjord

Disse vil være klar til pr den 4. august

 

Covid 19

Havnekontoret er indtil videre lukket

til den 13. april

Foranlediget af Regeringens udmelding er Havnekontoret lukket for personlige henvendelser, foreløbigt indtil den 13. april.

Vi arbejder dog hjemmefra og kan kontaktes på . Ved hastesager kan du ringe på 29663234.