VInteropbevaring

vinteropbevaring

Optagning af både og vinteropbevaring

Vi nærmer os tiden hvor vi skal til at tænke på vinteropbevaring af bådene. Desuden om du skal have din båd sandblæst. Eller måske vil du på Dyrskuepladsen. Alt det kan du læse mere om på følgende link KLIK HER
____________________________________________________________________________________________________

 


VIDSTE DU...
at Nordsøen, Skagerrak og Det Baltiske Hav er fyldt med
bittesmå partikler af plastik? Hvor kommer de fra? Hvad er effekterne? Hvad kan vi gøre ved det? Kom og find ud af det, når den hollandske Ekspedition Plastik kommer til Roskilde Fjord undervejs på denne Danmarks-ekspedition.
Plastic Change og By The Ocean We Unite i samarbejde med RUC, FN og Greenpeace Holland arrangerer et spændende event (bemærk på engelsk) på tværs af landegrænser. Hør førstehåndsberetninger fra havet fra ekspeditionens forskere og Plastic Change - og lidt fra fra Plastfrit Hav projektet Plastfri Roskilde Fjord.
Find ud af hvad vi gør for at reducere plastikforurening. I dette spændende samarbejde vil vi opdatere om den nuværende situation med plastikforurening og give dig værktøjer til at reducere dit eget plastik-aftryk. Tidligere på dagen kl. 13-14 kan du desuden komme ombord ekspeditionsskibet Fantastiko ved Roskilde Havn og få en rundvisning af besætningen fra By The Ocean We Unite.
BEDSTE HILSNER Plastic Change, RUC &
By The Ocean We Uniter
TID Onsdag 8. august kl. 19.30 - 20.30
STED Roskilde Sejlklub, Strandgade 12, 4000 Roskilde
TILMELDING Find og tilmeld dig event på facebook
i gruppen “Plastfri Roskilde Fjord - Lokalt netværk”
eller skriv til

Masteskur

 

masteskur

Oplægning af mast i masteskuret

Venligst vær opmærksom på at få lagt din mast så hensigstsmæssigt som muligt. i masteskuret. Ofte er det muligt at to master kan ligge i forlængelse af hinanden. Så start med at læg din mast helt ud i den ene side.

Små lette master skal ligge nederst eller øverst, så de tunge og uhåndterlige master kan løftes lige ind i brysthøjde. 

Sørg for at der er navn og tlfnr. på din mast.

Persondataforordningen

Persondataforordningen

Som de fleste er bekendt med, trådte den nye persondataforordning fra EU, med regler om behandling af private oplysninger og rettigheder som bruger, i kraft fra den 25/5-2018. Derfor har vi opdateret vores privatlivspolitik, som du kan læse HER

 

Ny bølgeuro rapport fra DHI "Bølgebryder"

Havneselskabet har fået ny rapport fra DHI om bølgeuro

A9R520D

Havneselskabet har fået udarbejdet en bølgeurorapport, som viser bølgepåvirkningen henholdsvis med og uden bølgebryderen ved bro F.

Bestyrelsen har efter et par sæsoner med udvidelserne på bro D - vurderet at forholdet imellem effekten af en bølgebryder ved bro F, ikke vil stå i mål med investeringen.

Bestyrelsen har derfor fået udarbejdet en rapport som analyserer hvilken effekt en bølgebryder vil have. Denne støtter ligesom erfaringerne fra perioden, at effekten ville være ringe.

Link til rapport