Køb adgang til slæbestedet på Roskilde Havn

Der er en bom på ’Vindeboder’ mellem vandrehjemmet og Restaurant Snekken som skal passeres inden man kommer ned til slæbestedet med bommen på servicekajen.

Når du køber en kode via hjemmesiden, virker den 2 gange i inden for 1 time fra købet – 1 gang til bommen ved ’Vindeboder’ og 1 gang til bommen ved slæbestedet.

Når du har tastet den 6-cifrede kode på tastaturet ved bommen, skal du trykke på “fluebenet”. Din bil/trailer skal være helt tæt på bommen, når du taster koden.

Eksempel:

Kl. 12:00 køber du en adgangskode via hjemmesiden. Herefter har du 1 time, frem til kl. 13:00, til at åbne bommene og sætte din båd i vandet ved slæbestedet.

Kl. 15:00 er du tilbage og skal have din båd på land igen. Du køber en ny adgangskode via hjemmesiden og har herefter frem til kl. 16:00 til at få båden på traileren og forlade området via bommene.

Har du brug for et årskort til slæbestedet, så kontakt venligst havnefogeden.

BEMÆRK AT DER I ROSKILDE FJORD ER RESTRIKTIONER PÅ HVOR STÆRKT DU MÅ SEJLE. I HAVNEN MÅ DU SEJLE 3 KNOB OG I FARVANDET NORD FOR HAVNEN OP TIL ELLEORE UDFOR VEDDELEV, MÅ DER MAX. SEJLES 8 KNOB.

Vær opmærksom på at slæbestedet maximalt må belastes med 2.500 kg, og at det er relativt kort, så søsætning ved lavvande kan være umuligt.

Køb adgangskode her: www.beasapp.com

  1. Tryk ”Bådbilletter”
  2. Vælg ”Roskilde Havn”
  3. Vælg ”Slæbestedskode”

Venlig hilsen
Havnekontoret