Køb adgang til slæbestedet på Roskilde Havn

Du kan via linket herunder købe koder til slæbestedet når som helst, og koderne er gyldige, indtil de aktiveres første gang ved slæbestedet. Det betyder, at hvis du f.eks. skal sætte din båd i vandet næste onsdag, kan du sagtens købe adgang i dag via hjemmesiden – og først bruge koden onsdag, når du kommer.

Når du har tastet den 6-cifrede kode på tastaturet ved bommen, skal du trykke på “fluebenet”. Din bil/trailer skal være helt tæt på bommen, når du taster koden. Efter at du har tastet koden, er den gyldig i 1 time, så husk hvis du f.eks. vil i vandet om morgenen og op igen om aftenen, skal du købe 2 koder.

BEMÆRK AT DER I ROSKILDE FJORD ER RESTRIKTIONER PÅ HVOR STÆRKT DU MÅ SEJLE. I HAVNEN MÅ DU SEJLE 3 KNOB OG I FARVANDET NORD FOR HAVNEN OP TIL ELLEORE UDFOR VEDDELEV, MÅ DER MAX. SEJLES 8 KNOB.

Vær opmærksom på at slæbestedet maximalt må belastes med 2.500 kg, og at det er relativt kort, så søsætning ved lavvande kan være umuligt.

Køb adgangskode her: www.beasapp.com

  1. Tryk ”Bådbilletter”
  2. Vælg ”Roskilde Havn”
  3. Vælg ”Slæbestedskode”

Der er en bom på Vindeboder mellem vandrehjemmet og restaurant Snekken som skal passeres inden man kommer ned til slæbestedet på servicekajen. Denne bom er åben alle hverdag fra 07.00 til 16.00. Hvis du skal igennem på andre tidspunkter en dette, så skal du kontakte havnekontoret for at blive oprettet til at kunne åbne bommen.